Meditatie

” Mediteer en ontdek een draagbaar paradijs in je eigen hart ” (PY)

Meditatie is een oorspronkelijk uit het Oosten afkomstige techniek voor persoonlijke groei die al duizenden jaren over de hele wereld wordt toegepast met steeds opnieuw vergelijkbare resultaten. Er is geen aspect van het leven dat niet kan worden verbeterd door meditatie, of het nu gaat om zaken, relaties of gezondheid.

In de aangeboden meditatiecursussen (zie agenda) leert u op een eenvoudige manier mediteren met toegankelijke voorbereidings-en concentratietechnieken vanuit de eeuwenoude Indiase Raja Yogatraditie. Hierbinnen bevindt zich een ultieme yogawetenschap, de Kriya Yoga. De Kriya Yoga technieken kunt u in de aangeboden cursussen leren.

Meditatie leert je in het hier en nu en in balans te zijn, om te gaan met stress en dieper te ontspannen. Het kan een burn-out voorkomen. Het verhoogt de creativiteit en zorgt voor een heldere geest. Ook het vermogen om met meer mildheid en compassie naar jezelf en de ander te kijken kan toenemen. Het hoogste doel is uiteindelijk contact te maken met onze kern, met wie we in werkelijkheid zijn.

Wilt u eerst wat meer informatie, vraag dan een gratis brochure aan via: ellenvanvulpen1@gmail.com

Ook bied ik meditatieworkshops voor ouder en kind aan.


Reacties van deelnemers op de meditatie Basistraining:

”Deze cursus heeft me geholpen om met meer vreugde in het leven te staan.”

”Ik heb veel meer gekregen dan ik verwacht had.”

”Het heeft me geholpen om met een kalmer gevoel door de wateren van een veranderende wereld te kunnen navigeren.”