Energetische therapie

Momenteel geef ik deze behandelingen alleen op afstand.

Ons lichaam is altijd op zoek naar balans, naar harmonie. Sommige klachten verdwijnen spontaan. Ons zelfgenezend vermogen zorgt daarvoor, zoals bijvoorbeeld bij een snee in de vinger. Andere klachten verdwijnen niet altijd spontaan. Naast bloed en zuurstof heeft ons lichaam namelijk ook energie nodig. Soms raakt de toevoer van energie geblokkeerd. Dit kan een gevolg zijn van bijvoorbeeld een ongeval, ziekte, verdrongen en onverwerkte emoties. Er kunnen dan verhardingen en verstoringen van weefsels ontstaan waardoor het lichaam uit balans raakt.

Overdracht van vitale, universele energie (energetische therapie, magnetiseren) kan dan weer voor herstel zorgen. Het heft de storingen in het energiesysteem op en stimuleert het zelfgenezend vermogen. Fysieke, mentale en emotionele klachten kunnen zo op een natuurlijke manier herstellen. Energetische therapie kan aanvullend, naast reguliere therapie, worden toegepast.

EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) kan hierbij ondersteunend werken om nare, emotioneel pijnlijke ervaringen te verzachten.

Energetische therapie kan helpen bij het verminderen van o.a.
-pijnklachten
-blessures
-maag-darmklachten
-emotionele klachten
-spanning-en stressklachten
-burn-outklachten
-hooikoorts
-LOK-klachten
-rouwproblematiek
-trauma.

Energetische behandelingen worden over de kleding heen gegeven.

Behandeling aan huis is in overleg mogelijk.