Wie ben ik

Al sinds mijn jeugd heb ik, Ellen van Vulpen (1962), belangstelling voor natuurlijk genezen en massage. Tijdens mijn werkzaamheden als verpleegkundige ben ik me gaan verdiepen in natuurlijk, alternatief genezen en massage. Uiteindelijk vooral in therapeutische massages en energetische behandelingen, die een krachtiger helende werking hebben.

Daarnaast schoolde ik me in EMDR om mensen te kunnen ondersteunen in het verzachten van emoties en traumatische ervaringen.

Ook is het mijn passie om kinderen die niet lekker in hun vel zitten, uit balans zijn, te helpen het evenwicht in zichzelf weer te vinden. Daartoe volgde ik een 4-jarige opleiding kindercoaching.

Sinds 2014 heb ik mij geschoold in meditatie en volgde ik een opleiding tot meditatiedocent omdat ik daarmee een tool kan aanreiken waarmee iedereen zelf aan zijn persoonlijke groei en heling kan werken.

Opleidingen/trainingen
Verpleegkunde A en C.C.U. (Coronary Care Unit)
M.G.Z. Maatschappelijke Gezondheidszorg
Haptonomische ontspanningsmassage
Therapeutic Touch
Bioreleasemassage
Holistic pulsing
Metamorfosemassage
Voetreflexmassage
Holistische Kindercoaching

Energetische Natuurgeneeskunde
Ananda Raya en Kriya Yoga meditatie docent